Nové informace

31.05.2018 16:43

Dobré odpoledne,

                         vzhledem k tomu,že se nám vrství akce na akci a je to nepřehledné, ještě jednou informuji. Zítra má akci druhý stupeň, my se jdeme podívat jen na výcvik psa při vyhledávání ohniska požáru asi na půl hodiny, jinak se učíme. V pondělí se budeme fotit pravděpodobně už ráno, tak pokud je někdo nemocný a chce se fotit ,zavolejte mi před osmou a už budu vědět časy. Ještě k fotkám, děti si objednaly větší množství a někdy si i něco připsaly, zkontrolujte notýsky, fotky budou jen pro toho, kdo si je objednal, NEBUDOU  podle počtu dětí na fotce.

Na školní výlet jedeme v úterý 5.6. už v 7.45 h, buďte, prosím, dochvilní, máme toho hodně a potřebujeme být včas v Liberci, měli bychom se vracet mezi16-16.30h, při výjezdu zavolám do školy a čas upřesním, bude vyvěšen na dveřích školy. S sebou dejte dětem svačinu a pití na celý den,dokoupit si budou moc pití v ZOO najednou, v zámku už občerstvení nebude.. Dále menší obnos na útratu, pláštěnku, vhodný oděv a kšiltovku.Za mobil, nebo foťák si každý zodpovídá sám.Kinedryl dejte dětem ráno podle potřeby a čtvrtku do  kapsičkyhlavně sáček na nevolnost/. Oběd odhlásím hromadně. Ve středu bychom měli jet na plavání, pokud někdo ještě neonemocní pátou infekční nemocí. Náhrada za tuto středu by měla být 8.6. v pátek. 7.6 jedeme na taneční revue souboru Oliver , děti, které nemají zájem a nepřihlásily se budou ve třídě s asistentkou. Sběr končí zítra, pokud ještě někdo něco má doma, tak to donese v pondělí. Sešity nebudou děti dávat do sběru a odnesou si je domů k likvidaci.Dětem s nemocností píšu, kde jsme zůstali : PS Čj str 42, Ma str.68 a 82-83, PR 68-69, psaní 31. Dejte mi, prosím, vědět, zda vaše dítě pojede na výlet , některé ještě nedaly souhlas s výletem, nebo nemají souhlas ještě vůbec u sebe, bez něho nemohou jet, prosím o vyzvednutí, nebo podepsání ráno před odjezdem, jen mi to potvrďte v sms.

SEZNAM věcí na nový školní rok:

Prosím ,omýt kapsář a uchovat, štětce vlasové slabý a silný 2x, ploché taktéž, vodovky české koh-i-nor, pero s náplní, tužky měkkou a tvrdou na rýsování, kružítko, pravítka dostaly, ty uchovejte, věci na TV včetně švihadla, blok na kreslení a náhradní sešit na docvičování nebo, když nějaký zapomenou, obaly upřesním v novém roce. Ještě prosím o denní kontrolu úkolníčků, děti mají denně zapsáno,co podepsat nebo doplnit a když to nedonesou třeba celý týden, tak nám to dost komplikuje práci, děkuji předem. Nyní si děti budou častěji zapisovat organizaci  a bude to třeba den za dne, tak nezapomínejte. To je snad vše, krásnou dovolenou.

 M. Pavlíková