Třídní schůzka 16.11.2017

13.11.2017 17:53

Dobrý večer,

                 vzhledem k tomu, že ne všichni se sejdem ve stejnou dobu a spíše vás každého zajímá individ. informace, ráda bych předeslala nějaké věci, abychom ušetřili čas. Absolvujeme stále nějaká školení a seznámovat vás s nimi by nebylo ani proveditelné, ráda bych vás tedy poprosila, máte-li nějaké  konkrétní dotazy,nebo přání, pošlete mi je emailem a já se na ně na schůzce pokusím odpovědět  tak ,jako dotazy na ADHD a čtení.

 Vánoční setkání se uskuteční 21.12. ve škole, připravujeme koncert s občerstvením, bude zde i několik prodejců převážně s jídlem.

Domácí úkoly dávám každý den kromě pátku, když ho děti zapomenou, udělají si ho druhý den.

Stále kontrolujte ořezané pastelky, tužky a náplň do pera, denně se potýkáme s tím, že někomu nepíše, nebo nemá ořezáno a hodně nás to zdržuje.

Knihu čteme doma denně, začne i první skupina, trochu se zhoršila.

Jako nedostatečné vidím u hodně dětí nedostatek pohybu, lékaři varují, jejich generace bude nastupovat masívně rehabilitace od 30 let. Posílejte děti ven, choďte s nimi na procházky, běhejte, jezděte na kole,posílejte je za sportovním vyžitím,nuťte je skákat přes švihadlo, 2h Tv nestačí. Omezte ,prosím, jejich sezení u tabletu, nebo počítače. Zapojte je do domácích prací, zaúkolujte je denně nějakou povinností, stanovte jim řád a hlavně ho důsledně kontrolujte. To se mi to radí,že :-)) mějte se hezky, těším se na setkání a potřebujete-li něco poradit ,pište, držím se mota: Nevyžádaná rada, špatná rada, tak nechci o schůzce kázat, ale odpovídat.

Děkuji paní Blažkové za zhotovení polotovarů perníčků a i jiných výrobků k Vánocúm, které dohotovíme a děti si je odnesou. Vyúčtování za sešity budete mít k nahlédnutí u mě, zbytek peněz z fondu jsme použili jako příspěvek k projektu les a další vybírat nebudu, bylo to komplikované a zbytek peněz z jarmarku použiji na výrobu k Vánocům,utratili jsme většinu během roku a za odměny na konci šk. roku.

         M. Pavlíková