Týden od 9.5. do 12.5.

05.05.2017 16:58

Milé maminky, v žákovské máte vzkaz, tak ho vysvětlím.Sejdeme se v 14,30 jen na krátké info a přivítáme Vás malým vystoupením už v 14,45 , neboť řada maminek má i v jiné třídě dítě a chce ho vidět. Tak za 10-15 min budou moci odejít do jiné třídy a věřim, že se vrátí hned po vystoupení v jiné třídě, jsme ještě malí, abychom náročnější výrobek zvládli bez pomoci dospělého. Nezapomeňte nůžky, dostanete i občerstvení.Děti se na vás moc těší.

        V týdnu budeme opět chytat po volnu dech a další týden nás čeká hospitace a trochu máknem. V mat. začnem + a - do 20 od 16-20, v čj nové písmenko, trochu vázne přepis, budem cvičit ,V prvouce se budem seznamovat s životem v ČR. Máme info, že nás dost lidí sleduje v bazénu,klidně se podívejte, některé děti nechtějí do vody, nutit je nemůžem,někdo má atop, prosím ráno promazat, možná dát i krémik s sebou. Podívejte se i do fotogalerie, jak proběhlo pasování na čtenáře, děti byly šikovné a deváťáci exkluzivní. Toť vše, těším se na dotazy a na vás.

Zdravím M. Pavlíková, teď zkouším nahrát fotky a nejde mi to, nevím proč , nějaké jsou na str. školy, snad to zprovozním, když tak se podíváte v úterý. Už jsem na to přišla, ve fotogalerii je určitá kapacita a pokud to nahraju, smažou se ty staré. Najde se někdo šikovný, kdo si to bude ukládat, aby děti měly památku a já budu aktualizovat.